Atletski sportski klub "ASK" Split

novosti

Matea Parlov i Antun Rudolf Pavelić seniorski prvaci Hrvatske u krosu

Karlovac,19.11.2016
Karlovac (19.11.2016.) - U Karlovcu je na stazi u Vunskom polju u organizaciji AK Karlovac održano pojedinačno Prvenstvo Hrvatske krosu. To je bilo ujedno i posljednje prvenstvo Hrvatske u ovoj godini. Održano je je šest utrka u muškoj i šest u ženskoj konkurenciji. U najdužim utrkama, onim seniorskim, slavili su Matea Parlov kod seniorki na 8 km i Antun Rudolf Pavelić na 10 km kod seniora.

U ostalim kategorijama naslove prvaka Hrvatske u krosu za 2016. godinu osvojili su: Filip Svalina (juniori 6 km), Elena Pazman (juniorke 4 km), Lovro Nedeljković (mlađi juniori 4 km), Lora Ontl (mlađe juniorke 3 km), Neven Krulić (kadeti 2 km), Tina Šmid (kadetkinje 2 km), Ivan Vukančić (mlađi kadeti 1 km), Lucija Višković (mlađe kadetkinej 1 km), Borna Bujdo (limači 0,8 km) i Dea Petrović (limačice 0,8 km)

Osim naše prvakinje kod Limačica Dee Petrović još su nastupile sa izvrsnim rezultatom Maja Vidić i Lucija Šoljak te su zauzele 5. i 6.mj. U kategoriji kadetkinja nastupila je Lara Topić i Josipa Cecić.

Rezultati...

natrag na sve novosti